Uitleen

Wij zijn zeer goede samenwerking aangegaan met Kersten hulpmiddelen uitleen, om u nog sneller en beter te voorzien in uw behoefte.

Bent u op zoek naar een tijdelijk hulpmiddel? Wij hebben een breed assortiment aan hulpmiddelen die u bij ons kunt lenen of huren.

Een hulpmiddel lenen

Het is mogelijk om via uw zorgverzekering kosteloos een hulpmiddel te lenen voor drie tot zes maanden. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Op vertoon van uw zorgpas en een geldig legitimatiebewijs kunt u kleine hulpmiddelen bij een van onze uitleenpunten ophalen. U vindt de locaties van onze uitleenpunten hier. Grote hulpmiddelen worden bezorgd.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09.00u – 17.00u
Ook kunt u ons in het weekend contacten.

Bolswarderbaan 3C, 8601 ZK Sneek
T: 088 – 0009488
E: uitleen@kerstenhulpmiddelen.nl

Kleine hulpmiddelen

Kleine hulpmiddelen zijn vaak direct mee te nemen. Dit zijn onder andere:

  • Sanitaire hulpmiddelen (toiletstoel of -verhoger, douchestoel, badplank, lucht-/windring, ondersteek etc.);
  • Hulpmiddelen voor bij het bed (bedverhogers (set van 4 stuks), bedheffer/papegaai etc.);
  • Overige kleine hulpmiddelen zoals rolstoelen, gipssteunen en rugsteunen.

Op onze uitleenpunten kunt u ook elleboogkrukken halen. Deze worden echter niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het is wel mogelijk om deze te huren vanaf €5 per week.

Grote hulpmiddelen

Het is ook mogelijk om grote hulpmiddelen (zoals bedden, anti decubitus hulpmiddelen (AD kussens en AD matrassen), tilliften en trippelstoelen) te lenen. Deze hulpmiddelen kunt u niet ophalen bij de uitleenpunten, maar worden thuis bezorgd.

U kunt deze hulpmiddelen aanvragen via onze website of telefonisch via 088 – 0009488.

Kraam Hulpmiddelen

Voor en tijdens de kraamperiode komen hulpmiddelen zoals een kraambed, bedverhogers (klossen), rugsteun of borstkolf goed van pas. Via de zorgverzekering kunnen deze hulpmiddelen vaak kosteloos geleend worden. Meer weten? Lees verder.

Mogelijkheid tot verlengen leenperiode

Het kan zijn dat u het hulpmiddel langer dan de uitleenperiode nodig heeft. Dan kunt u (afhankelijk van het soort hulpmiddel) dit aanvragen bij uw zorgverzekeraar of de gemeente (Wmo). Het is ook mogelijk om het hulpmiddel als particulier te huren of kopen.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 0009488.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik u helpen?